God morgon

Igår så var det en riktigt bra dag där jag fick mycket gjort. Gick upp tidigt och cyklade till vårdcentralen där jag träffade psykologen. Fick många klarheter  och lärde mig mycket. 

Cyklade sen där ifrån till biblioteket och satte mig i ca 1 timme och pluggade. Gick ut på några ärenden och på vägen så fångade jag en ny Pokémon. Gick tillbaka till biblioteket och satt några timmar till med plugget. Tobias kom förbi innan han åkte hem och sa hej. Det kändes så bra att sitta och plugga och det gick superbra. Men jag måste stänga ute ljudet runt om kring, vilket jag misstänkte och hade med mina hörlurar så jag kunde lyssna på musik. När jag pluggar och lyssnar på musik så har jag hittat en lista på Spotify med lugn pianomusik som är perfekt. 

 När jag var klar så cyklade jag hem och väl hemma så hade jag fått många paket i brevlådan. Jag hade beställt 2 nya kurslitteratur böcker och en skönhetsprodukt. Böckerna blev två separata beställningar och därför 2 olika paket. Sen riggade vi upp allt för att filma och fixa, filmade, redigerade filmen och fixade med lite annat.

Resten av kvällen blev mys med min älskling och att ta det lugnt. Vi drack te och kollade på tv. Hoppas att ni hade en bra dag. 🙂


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja har vård o omsorg böcker om du e intresserad o köpa.

Svar: Nej, tack. Jag har alla böcker jag behöver nu. 🙂
Anna Hansen

2017-09-24 @ 00:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0