Hösten...

 Då är hösten här. Regnet öser ner vissa stunder och det är småkallt. Igår var det jobb och slit först men dagen gick fort ändå och det kändes bra på jobbet. Efter jobbet så skyndade jag mig hem och vi åkte iväg och handlade. Tobias hade lite tidspress då han skulle iväg till bowlinghallen senare. 

När vi hade handlat klart så åkte han till bowlinghallen och jag fixade lite här hemma. Sen tog jag mig en liten promenad till garnaffären och köpte ett sådant fint garn. Jag tänker virka en sjal till mig, jag har gjort en till mamma tidigare men hittade inte mönstret nu. Vilket kändes surt, så jag sätter mig och letar. Efter lite letande så hittade jag det. Men då kommer jag inte ihåg början så jag fick börja om hela tiden. Men till slut så fick jag ordning på det. Så nu har jag en början på en sjal. Satt och lyssnade på Arvingarna, hade levande ljus tända och virkade. En perfekt kväll när höstmörkret är här. 

När jag hade virkat klart så satte jag mig och pluggade lite. Kände dock att efter en arbetsdag så var huvudet väldigt slitet, så om jag ska plugga efter jobbet så får det bli tidigare på dagen. Men fick en del gjort i alla fall vilket känns bra. Jag stötte på ett ord som jag aldrig har hört innan så jag fick lägga fokus på det så jag förstod vad jag läste. 

Tobias kom hem och vi myste, 1 månad som man och hustru igår. En härlig dag var det igår måste jag säga. Hoppas att ni hade en härlig. 🙂


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0