Pride festival i Karlstad

Ja vilken helg det har varit. Först i fredags så jobbade jag kort pass och det rullade på med lite av varje. Efter jobbet så skyndade jag mig hem för att åka till Grums och hämtade våra inramade foton hos fotografen. Sen handlade vi lite inför helgen och åkte hem. Väl hemma så gjorde vi korv med bröd och myste till Star Wars. 


Igår så åt vi god frukost och myste mycket. Efter frukosten så gjorde jag mig i ordning för att dra ner på stan för att möta upp min kompis Linda. Tyvärr regnade det en del men jag hade paraply med. Jag kommer till mötesplatsen och efter en stund kommer en annan kompis som heter Emmi och hon skulle vara med på samma sak så vi hängde. Sen kom Linda och vi letar upp spelföreningen som lånade/hyrde ett rum på biblioteket. Där fanns det brädspel, tv-spel och lite pyssel. Där inne hängde vi tills det var dax för att samlas upp för paraden. 
Paraden börjar och jag går strax bakom banderollen. Efter ett bra tag så frågar en tjej om jag ville bära så jag tog tag i banderollen intill Linda. Dessvärre regnade det hela vägen men lite olika mängder. Det var väldigt kul och jag fick många skratt. 

När paraden var över så mötte jag upp Tobias som hade haft bowlingmatch. Vi tog en tur ner till biografen för att fixa lite och sen skyndade vi oss hem och hämtade bilen. Åkte till Grums för att umgås med min familj. Där blev det ännu mer skratt. Vi åt mat från Burger King och sen chokladpudding, grädde och vaniljsås. 

Väl hemma så blev jag så jäkla trött och idag är jag superseg. Har haft en kanonbra helg så här långt och det har varit så underbart med alla härliga människor. 


Kommentarer
Postat av: Fanny

Måste vi gott om varandra i går var också nere

Svar: Okej. Det var regnigt men kul. 😃
Anna Hansen

2017-09-10 @ 16:55:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0