Nedräkning - När kommer bebis?

Idag är det 100 dagar kvar till beräknad förlossning. 😍 Vi är ju beräknade den 2 augusti och man kan ju gå över tiden och det kan tillstöta komplikationer som gör att man föder tidigare. 

Tänk att det är bara 100 dagar kvar nu, tiden har gått fort. Vi har en del kvar att fixa med men vi ligger ändå bra till tycker jag. När jag såg i appen att det är 100 dagar kvar så blev jag nervös men är ändå så upprymd och förväntansfull. Jag är mest rädd för smärtan men jag tänker använda mig av avslappnings övningar, fokus och koncentration. Jag har redan påbörjat en spellista på Spotify och grejer, lyssnar på den ibland. 

Det är så spännande allting och så himla mysigt samtidigt som det är tungt och jobbigt vissa dagar. Ska vi göra en gissningslek där ni får gissa kön, vikt osv på bebis? Jag skriver ner alla frågor i ett eget inlägg så kan ni kommentera. 🙂 Den som får flest rätt får ett litet pris. Är ni med?  Vore det kul? 







Kommentarer
Postat av: Josefina

Det låter superkul att få gissa om bebis! Spännande att det är så nära nu. Rekommenderar dig att läsa på ordentligt om olika sorters bedövning om du tänkt ha det på förlossningen. Jag ville ha EDA men de stack fel på mig och jag har fortfarande problem efter det. Fick under förlossningen bäckenbotten bedövning och den var helt fantastisk 😃👍🏻

Svar: Då ska jag ordna med en sådan tävling. 🙂 Ja det är sjukt spännande nu. Okej, ska göra det under sommaren när jag inte har skolan att tänka på. Usch vad jobbigt. Tack för tipsen. 🙂
Anna Hansen

2018-04-25 @ 11:48:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0