Vecka 40 - Ingen bebis än

Börjar med att Tobias fyller år och att beräknat förlossnings datum är. Så har jag molande värk som är ihållande. Det kommer blod och slem i trosan. Den molande värken håller i sig och vi får åka in till förlossningen och bli undersökt. Får mer medicin och de rekommendar vila. 

Veckan löper på med värk, värk och värk. Men inte det som vi alla går och väntar på. Jag mår så otroligt dåligt, ligger i sängen på dagarna när Tobias jobbar och har bara ont. 

Men så en natt börjar det hända något mer men inte tillräckligt ändå. Jag har mer riktiga värkar med 1 timmes mellanrum som fortsätter ända in på dagen. Vid ett tillfälle på dagen så får jag 2 rejäla värkar på 10 minuter. Men när vi ringer till förlossningen så var det ändå inte tillräckligt.

Men det har inte bara varit jobbigt. Vi var ute på lite aktiviteter också. Vi var till Mariebergsskogen och fikade, sedan har ju vår bröllopsdag varit. Men tråkigt nog så mådde jag inte alls bra den dagen så det blev inte riktigt vad jag hade tänkt. Vi åt på Street Friends och sen hem och kollade på romantisk film. Vi gjorde det bästa som gick.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0