En fantastisk jul!

För första gången på många, många år som jag har haft en sådan fantastisk jul. Vi fick snö på julafton (inte mycket men något i alla fall), hela min familj var samlad med respektive och lilla Lily som bjöd på de underbara skratten. Jösses vad hon höll på!! 😂 

Först på julaftons morgon så myste vi här hemma och fixade för att kunna åka iväg till mormor och morfar. Lily blev så exalterad över julklapparna hon fick och hon härjade bra redan på morgonen. Väl hos mormor och morfar så myste hon med mostrarna under tiden som jag och Tobias hjälpte till med maten. När vi åt mat så sov Lily, sen vaknade hon till lagomt till Kalle Anka så hon fick vara med och se. Under programmets gång så fick hon smaka på 🥕 och hjälp vad skratt det blev. Men hon verkade tycka om det. Och värre skratt blev det när tomten kom med alla julklappar! Hon blev som galen när hon fick en julklapp, typ lyrisk och hur exalterad som helst!! 😂😂
När vi kom hem från mormor och morfar så var hon och jag så övertrötta. Hon somnade rätt fort då Tobias vaggade henne till sömns. Men jag själv fick ligga en stund på soffan och varva ner. 

Juldagen var lugnare för oss då vi var hemma. Vi hade visserligen massor av julklappar att öppna och så men vi delade upp det lite. Lily vaknade först vid 4 på morgonen och var hungrig så jag gav henne mat. Vi sov en stund till och sen vaknade hon igen och då lyfte jag över henne till våran säng så låg vi där och myste, öppnade några julklappar och bara hade familjmys. 😍 Gav henne mer mat och sen sov hon en stund till. 
Under dagen så blev det promenad, paketöppning och mys. Vi hade också eget julbord. När Lily låg i sitt babygym så vände hon på sig från rygg till mage helt själv för första gången. 😍 För övrigt så tog vi det bara lugnt och Lily var så trött och sliten. 

Annandag jul var också lugn och började med mat vid 4 på morgonen. Mys i sängen sen och efter det så somnade hon gott i sin säng. Jag och Tobias fixade lite med hushållssysslor och sen vaknade Lily och ville vara med. Så lek, bus och massor av mys stod på schemat. Den här dagen fick hon smaka på 🥔 och det var jättegott. Sen blev det en promenad och resten av dagen var det vila.

Men vilka mysiga dagar det har varit. Det har varit fullt med kärlek, mys, glädje, skratt och massa bus. Så som jul ska vara. Jag har också filmat Lily sedan första advent för att klippa ihop en liten video till er följare. Det kommer att bli stillbilder med också och det kommer också bli en och annan film med mobilen. Så det kommer bli blandat. 

Hoppas att ni har haft en bra jul och vi önskar er alla en riktigt god fortsättning. ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0