God jul

Hej på er. Ville bara titta in och säga god jul. Lily sover just nu, hon har haft en orolig natt och ville sova intill mig. Så när hon väl somnade i natt så sov vi som små grisar alla 3. 😂 Det är verkligen så skönt att sova intill henne och känna hennes hud mot min hud. Få höra hennes andetag och känna hur hennes kropp och hela hennes väsen känner trygghet och ro. Jag tror att när hon mår såhär så har hon en utvecklingsfas och behöver extra mycket närhet på natten. 

I alla fall så vaknade jag strax efter klockan 5 nu på morgonen och Lily var hungrig. Så jag gick upp och gav henne mat och sen väckte vi pappa och så hade tomten varit här i natt med paket som han hade lagt i julstrumpan. Lily blev alldeles till sig när hon fick strumpan och paket. Åh, kan det bli sötare liksom. 😍 Jag fick en bok av tomten och Tobias fick några paket med kort till spelet Magic. Vi har en varsin julstrumpa. 

Igår kväll spelade vi bingolotto på uppesittarkvällen men vann inget. Visserligen såg vi inte färdigt på hela men vi spelade alla bingodelar. Vi smakade av skinkan och den blev god. Nu ska jag förbereda för resten av dagen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0