Promenad till farmor

Hej på er. Igår så var det en chill dag  där vi tog en promenad till farmor. Började först dagen med att mysa i sängen och sen frukost. Sen chillade vi lite, Lily vilade i sitt babygym och kollade på Babblarna som är hennes favorit och jag var så seg... all energi är som bortblåst och jag vill bara mysa med Lily, äta gott, se film och bara vara. Men samtidigt så finns det ju en del måsten och så är det när man har familj. 
 
I alla fall så tog vi oss en promenad och det var kallt men mysigt. Lily somnade snabbt och väl framme hos farmor så vaknade hon och ville leka och busa. Så vi la hennes ena filt på golvet så hon fick leka lite. Faster Therese och hennes familj hade gett oss julklappar som vi fick öppna då vi inte firade med dem så fick vi klapparna nu istället. Från kusinen Axel fick Lily ett gosedjur i form av en giraff och sen till Lily fick vi fina dregglisar. Mycket användbart nu när hon börjar få tänder. Farmor bjöd på ris ala malta (jag brukar inte äta det men smakade nu), pepparkakor, ost och lite frukt, det var gott. Vi pratade och bara umgicks sen var det dax för oss att gå hem. Vi hann inte långt förän Lily somande. 
 
Väl hemma så sov Lily länge och vi fixade middag till oss, det blev tacos. Kollade lite på tv och sen var det dags för Lilys kvällsmat och kvällsrutin. När Lily sov sen för natten så kollade jag och Tobias på Mary Poppins (den gamla filmen) och åt lite gott. Efter filmen så gick vi och la oss, jag var trött som attans.
 
En fin dag med härligt väder och massa gott att äta.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0