Samarbete med Vanimeli.se

I våras blev jag kontaktad av företaget Vanimeli.se på Instagram för ett samarbete och jag tackade ja. Deras produkter är verkligen så fina och bra. Då hittade jag inte så mycket att köpa men nu inför jul här så hittade jag 2 saker som jag köpte till Lily i julklapp. Först så köpte vi en rosa sänghimel och sen en rosa volangmatta till hennes myshörna. Hon älskar sin hörna med en gång och det var så härligt att se henne.
 
I hörnan så har jag också då lagt in en kudde som ser ut som en stjärna i färger Petrol med en rosa toffs på toppen som också är från Vanimeli, en rosa kudde med ett moln med regndroppar och så står det god natt från Jollyroom, en enhörning som kan spela vaggvisa och som blinkar i softa färger (en julklapp från moster Carola), en stor elefant som ligger ner som vi fick från min familj och sen en filt som jag har virkat själv. 
 
Uppe i toppen av sänghimeln har jag knutit fast en ljusslinga som jag köpte på Rusta för ett tag sedan och sedan på utsidan satte jag fast en slinga med fuskblommor som jag köpte på Wish för några år sedan som jag inte har haft användning för än. Dock finns inte blommorna med på bilden. 
 
När Lily fick se sin mys och sagohörna så blev hon superglad och hon älskar att ligga där inne, dock är hon lite för liten ännu. Men nu är den redo för henne. :) Vi har i alla fall invigt den och det var supermysigt att ligga där inne tillsammans med henne och läsa saga.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0