Vecka 15 - Startpaket hos Libero

Vecka 15, oj vad tiden går fort. Dagarna bara flyger iväg. Jag är trött och sliten,typ hungrig konstant.
Vi har beställt en sådan där spegel som man kan ha bak i bilen för att kunna se bebisen bättre. Jag har blivit lite bättre än förra veckan på att dricka. Tack för alla tips både här i bloggen och på min facebook. 

Åkte på en förkylning och legat nu några dagar. Har inte haft någon feber men varit helt däckad. Men vila, kärlek och tv har fått mig att ändå må bättre. Men som sagt så värker ryggen mer och mer. Det är skoliosen mycket som innan men jag vet inte hur mycket graviditeten bidrar än. 

Idag har det varit en dag fylld av extrem ångest och jag har mått så jäkla dåligt. Det har varit hur jobbigt som helst idag. Jag har legat i sängen och bara gråtit och känt mig förtvivlad av en mängd olika orsaker. Dock så gick vi med i Libero klubben idag och får då sedan ett gratis startpaket från dem. 

Jag vet att ni vill se på magen och här kommer det en liten bild. Nu börjar det synas lite i alla fall. Vi tänker inte ta reda på könet men vill kolla med er vad ni tror. Jag vet inte själv vad jag ska tro riktigt. 



Kommentarer
Postat av: Josefin a

Men åååååh så fin!
Jag tror att det blir en tjej, magkänslan säger det 😍😍

Svar: Tackar 😃
Anna Hansen

2018-02-12 @ 22:39:27
Postat av: Anonym

Så fin mage. Tror flicka. Kram

Svar: Tackar 😃
Anna Hansen

2018-02-12 @ 23:14:50
Postat av: Anonym

Vad gissar ni själva på?:)

Svar: Tobias tror en tjej och jag tror en kille. 🙂
Anna Hansen

2018-02-13 @ 20:35:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0