Vecka 17 - Barnvagn

Vecka 17 startar ångestfyllt. Allt går så fort och vi hinner inte med. Känns som att vi inte har köpt in något alls, att vi ligger efter med planering osv. 

Dock började det kännas bättre sen efter att jag och Tobias pratade ut. Jag berättade för honom hur jag upplever allt och känner. Där emot fick han en liten present av mig, en bok som heter Pappalogi. Jag köper ju en del böcker till mig för att kunna läsa på och förstå om föräldraskapet och en del av de böckerna kan han också läsa men jag kände att man lägger för lite tanke kring partner. Jag vill att Tobias känner sig delaktig, att han känner att han får vara med osv så därför beställde jag denna bok. 

Köpte barnvagnen och en del tillbehör till. Vi köpte en Bozz Elegant Duo S med liggdel, sittdel och bilbarnstol. Allt i ett. Mycket praktiskt och prisvärt. Det tråkiga är att vi inte fick med oss den hem med en gång. Sedan fick vi lite presenter av min familj. Vi köpte även påslakanset och dreggelhaklappar på IKEA. 

Men sen hände det något fantastiskt! En natt så vaknade jag och gick på toa, kunde inte somna om och låg och vred mig. När jag la mig på höger sida så kände jag de första riktiga rörelserna. Bebisen buffade och buffade till jag la mig på rygg. Tänkte om jag lägger mig på vänster sida istället för då brukar jag somna också. Men bebisen ville inte det heller utan började buffa på nytt. Och jösses vad ont det gjorde men ändå på ett bra sätt. Så himla mysigt och häftigt att känna bebisen. 😃😍

Idag då så var jag på information för blivande mammor om bäckenben smärta och ryggproblem. Sen så åkte vi att hämta barnvagnen. Det var så mysigt att äntligen få hem den. Den är fin, praktisk och bara WOW! Är lite borta i huvudet nu med alla tankar och känslor. 😝 Vi fick även paketet från Lekmer.se med haklappar, nagelsax, kam och borste. Saxen är ju bara för gullig och söt, den är ju så liten. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0