Första lektionen i skolan

Idag var det första lektionen i skolan. Ämnet är samhällskunskap och jag har inte läst ämnet på flera år. Läraren verkar vara riktigt bra och han var förberedd med att ge oss rätt information, han var förstående, han förklarade saker och ting så enkelt så det var lätt att förstå.
Han var så bra och lätt att förstå så jag ser fram emot lektionerna. När jag gick därifrån så kände jag att det var kul och jag vill ha nästa lektion redan nu.

Lektionen var 1 timme och 20 minuter, slutade tidigare då det var mest information idag. Jag tog första bästa buss ner till jobbet och jag blev en aning tidig men jag passade på att äta lite. Sen bytte jag om i lugn och ro. Jobbade kortpass och tiden gick fort idag. 

Väl hemma så fixar vi middag, kollar lite på tv och sen tar vi bilen bort till svärmor. Först innan vi åkte så skottade Tobias vår parkeringsplats och sen hjälpte han sin mamma. När vi var klara hos svärmor så åkte vi och handlade. Kommer hem och jag fryser som fasen så det blev att krypa ner under filten och dricka lite te. 

Nu tittar vi på uppdrag granskning och ska sen se Lars Lerins Lärlingarna. Hoppas att ni har haft en bra dag. Min dag har varit fylld med en massa information och nya möten. 




Kommentarer
Postat av: Anonym

Spännande Hur går de med magen?

Svar: Ja verkligen. 🙂 Jo det går bra. Lite jobbigt då och då när magen är lite spänd och så.
Anna Hansen

2018-01-17 @ 22:21:27
Postat av: Josefina

Kul! Jag tror att vi läser på samma skola! 😅

Svar: Vad kul. Om du ser mig så säg hej. 🙂 Jag är dålig på ansikten 😂
Anna Hansen

2018-01-22 @ 15:18:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0