God kväll

Hej på er. Jag hade tänkt och blogga igår men orkade inte. Mitt mående går upp och ner, ena dagen pigg och mår bra och nästa dag trött och sliten. Det är visserligen en del av livet men som gravid så är jag tröttare än vanligt.

Igår då så gick jag upp vid 7 tiden och fixa. Gick ner till vårdcentralen och tog en himla massa blodprover. Sen hem och fixade lite inför skolstarten och lite annat. Körde en maskin med tvätt och plockade med saker i min takt. När Tobias kom hem från jobbet så gick vi iväg och handlade och fixade middag. Blev fisk i ugn och hemmagjort potatismos. Efter middagen så diskade Tobias och jag vilade. Avslutade dagen med Cancergalan och grönsaker, ost och dipp.

Idag försökte jag gå upp tidigt men kroppen var inte med alls. Den ville bara sova mer så klockan var 9.40 när jag gick upp. Fixade lite frukost, packade ner ett mellanmål och gjorde mig iordning för dagen. På jobbet hände det inte så mycket. Fick många skratt och det rullade på i lagom takt för min del. Men som varje gång jag jobbar nu så får jag kraftig huvudvärk, har aldrig haft så innan. 
Hem efter jobbet och vila en stund och sedan fixade vi mat. Åt rester ur frysen idag. Tobias har bowlingträning och jag skulle ha varit i väg på handarbetsträffen men med huvudvärk och tröttheten så orkar jag inte. Så nu ligger jag i soffan och ser på såpopera. 

Hoppas att ni har haft en bra dag. Min dag har varit bra bortsett från huvudvärk och så. Jo fick så fin himmel när jag gick hem från vårdcentralen igår morse. Var tvungen att ta en bild. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0