Myshelg

Vilken mysig helg det har varit. I fredags så jobbade jag några timmar och var rätt trött och sliten när jag kom hem. Vi fixade tacos till middag och kollade på Mary Poppins under tiden som vi åt. Avslutade kvällen med På spåret och man kunde svara på någon fråga i alla fall. Sen så spelade Tobias en stund och jag pysslade med mitt. 

Lördag (igår) så var vi ute på olika håll. Det var bågskytte tävling som jag var och tittade på och hejade på mina klubbkamrater. Min kompis Linda sköt till sig 301 poäng på sin första tävling. Jag själv orkar inte hålla igång skyttet just nu men är ändå lite aktiv i klubben. Tobias var då iväg på bowling och åt mat med sin klubb efteråt. När jag kom hem från bågskytten tog jag det lugnt och vilade. 

Idag så var Tobias över till grannen och spelade. Jag hade en mysdag för mig själv då jag inte orkade vara social. Kollade på musik på tv, trettonsdagskonsert, klassisk musik och massa annat. Läste lite, spelade lite och pysslade. Sen när Tobias kom hem så fixade vi hamburgare och kollade på Sagan om de två tornen. Sen så chillade vi bara.

Tyvärr har jag mått rätt illa igen under helgen men för övrigt mår jag bra. Hoppas att ni har haft en fin helg. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0