Vecka 13 - Nya kläder

Ja då är vi i vecka 13, magen syns lite i vissa plagg och jag står ofta vid spegeln och speglar magen. Jag har redan köpt mammabyxor från HM då jag ville känna in redan i julas och använt det sen dess. Det är inte så kul att bara gå i mjukiskläder, man vill ju se bra ut också. Men sedan hittade jag inga bra arbetsbyxor heller så jag och min chef kom överens om att jag kunde köpa egna byxor. De byxorna är helt underbara och jag kan röra mig obehindrat i dem. 

Jag har haft lite ont i ryggen men svårt att avgöra om det är foglossnig eller min skolios. Så jag ska skriva ner varje gång som det gör ont, hur det känns och vart det gör ont. För jag tänker att om det är foglossnig så borde det göra ont typ hela tiden vilket det inte gör. Men jag kanske har fel. 

I alla fall så känns det nu mer och mer att det växer där inne. Än så länge sover jag bra på nätterna och är uppe 1 gång för att kissa men så hände rätt ofta innan jag var gravid också. 
Idag var vi ute och shoppade lite. Tog en tur till Bloms i Charlottenberg och jag hittade några plagg i alla fall. För övrigt så hittade jag inte så mycket. Där emot så hittade vi söta bebiskläder. 3 stycken i ett  paket så vi köpte 2 olika paket och 2 olika storlekar. Enärlig dag med mina 2 älsklingar. 😍

När vi kom hem så vilade vi och myste. Nu ska vi mysa mer och se på film. Jag är helt slut nu men så otroligt lycklig, kär och helt betagen. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0