Längtar efter hösten

Kalla mig galen, knäpp, konstig. Men jag längtar verkligen efter hösten nu av flera orsaker då. Först så tittar vi på sommaren, den har varit väldigt solig och varm. Jättehärligt väder för många människor. Men jag har inte kunnat njuta alls lika mycket. Naturen lider på många sätt, bönderna lider, det brinner här och där. Jag har legat mest hemma i soffan för jag har inte orkat vara ute, har passat på de dagarna som det har varit någon form av svalka. 

Jag längtar till hösten just för att hösten är en mysig årstid. Jag är en sådan person som älskar alla årstider men har vintern som favorit. Hösten nu kommer att bli extra speciell, tänk sköna höstpromenader när kylan börja göra sig påmind, alla vackra färger och kanske en och annan regnskur. Jag kommer inte heller att gå själv utan kommer ha med vår lilla bebis och njuta av min mammaledighet. Så himla mysigt att gå ut i höstrusk och sedan komma in och sätta sig med bebis och tända ljus, mysa och bara njuta.

Jag ser fram emot alla mysiga promenader och allt mys som vi kommer ha som familj. Ser fram emot att slippa värmen och må dåligt. Ja jag ser fram emot hösten på alla sätt och vis. 😍



Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag längtar också efter höst och vinter! Är så trött på värmen nu 😂

Svar: Ja man blir verkligen trött på värmen. visst är det skönt om man kan vara ute och bada och så. Men jag är låst till hemmet och orkar inte gå ut alls typ.
Anna Hansen

2018-07-20 @ 22:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0