Årsdagen

Ja idag har vi våran årsdag, hela 4 år tillsammans. Jag hade en jobbig natt där kroppen krånglade mycket. Det kliade över allt, spring i benen, rastlös och så höll lillen på också. Somnade inte förrän klockan var närmare 4 i natt och vaknade runt 8 i morse. Vi låg och drog oss en stund på min begäran då jag behövde mer tid. 

Gick upp och fixade frukost som blev plättar idag. En mysfrukost med andra ord. Kollade på tv:n en stund och sen tog jag mig en dusch. När klockan var runt 13.15 så klädde jag mig för dagen och sen åkte vi till Pizza Hut och åt mat. Jag åt min vanliga pizza Louisiana men provade med fetaost till. Det var ingen höjdare nu som gravid med varm fetaost. Åkte hem och myste lite och vilade. 

Tobias satt och spelade en stund, jag la mig i sängen och sov en stund eftersom jag sov så lite i natt. När jag vaknade till så kollade jag på Harry Potter som gick på kanal 5. Fick ett sms från Tobias där det stod, Hej älskling. Du är bjuden på bio dejt, välkommen. ❤️ Puss och kram ❤️

Jag går ut från sovrummet och in i vardagsrummet och där har han dukat upp med lite lösgodis och dryck. Filmen vi kollade på var filmen vi såg på vår första biodejt, X-MEN days of future past. Genom att det är vår årsdag så kände Tobias att den passade. 😍 Han hade planerat allt så himla mysigt tycker jag. Jag orkar inte gå på bio just nu eftersom jag inte kan koncentrera mig så mycket, det värker här och där till och från, jag måste springa på toaletten många gånger. Så detta var en härlig lösning.

Summan av kardemumman så en härlig dag trots att jag har sovit dåligt. Han överraskade mig med val av filmen. Den passade perfekt tycker jag. 🙂







Kommentarer
Postat av: Anna. G

Hejsan ! 🙂
Vilken mysig kväll ni hade.😍
Tur att ni kunde se på bio hemma.👍🏻
Så ni kunde ta det lugnt hemma
i bio-soffan, och riktigt
mysa till det. 🙂

(om det skulle hända nåt
Så har ni toan Jätte nära.
Så kan ni pausa i filmen
under tiden. 😃
( så kan ni pausa en stund i filmen
om det skulle hända nåt mysigt
mellan dig o Tobias. 😍🤗😚 )

Vilken Toppen idé Tobias fick.🙂👍🏻👌🏻
Fixade till allt mysigt till
den han verkligen älskar. 😍💏💝
Vilken underbar man du har Anna.
Tobias ska du verkligen
vara rädd om..
Var förresten mycket
rädda om varann. 😍🤗
Smart idé av Tobias att
skicka sms till dig
när du låg o vilade..✍💌
Misstänkte du inget av vad
han gjorde inne
i TV-Rummet för mys. ?! 😍😃
Han valde helt rätt film
till er oxå. 😃👍🏻

Kramar 🤗🤗 till er.

/ Mvh. från. Anna.G

Svar: Ja, det var verkligen mysigt. :) Jag visste att han hade något på gång och att vi skulle se film. Men det jag inte visste vilken film, vad för någon dryck och vilken typ av godis.
Kramar tillbaka. <3
Anna Hansen

2018-06-17 @ 01:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0