Sköna söndag

Hej på er. Idag har det varit en helt underbar dag. Vädret för mig har varit perfekt och vi har haft det hur mysigt som helst. Vaknade till när klockan ringde vid 8 men orkade inte gå upp med en gång. Jag sov så skönt i natt och kände hur kroppen njöt av en god natts sömn. 

Efter frukost så chillade vi i soffan, diskuterade en del politik och slökollade på någon film på Netflix. Sen satte vi oss och spelade Carcassonne. I första omgången vann Tobias med 139 poäng och jag fick 105 poäng. Hade lite godis kvar från igår som vi åt samtidigt. Andra omgången av spelet så vann Tobias igen men med 96 poäng och jag fick 91 poäng. Efter spelet så lagade vi mat, hamburgare. När vi åt så kollade vi på film, Maffiabröder. Den var spännande och se men lång. 

Tog oss en promenad sen på ca 1 timme eftersom jag går så sakta nu och måste stanna till då och då. Under promenaden så diskuterade vi fler namn till bebis och sen kollade vi in en förskola som jag var nyfiken på. Jag vet att det är ett bra tag kvar men jag känner inte till området alls eftersom jag inte kommer härifrån från början. Väl hemma så chillade vi och pratar på mer namn. I skrivande stund så spelar Tobias och jag bloggar. De nya namnen vi kom fram till var Lucas och Lily. Lily är ju Harry Potters mamma och jag blev nu så sugen på att läsa Harry Potter på engelska. Så nu ska jag börja på 3:dje boken på engelska. Hoppas att ni har haft en fin dag. 🙂 





Kommentarer
Postat av: Anonym

fina namn

Svar: Tackar 🙂
Anna Hansen

2018-06-18 @ 08:18:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0