Åh så mysigt.

Förra våren så planerades det för fullt med bröllopet. Det var så mysigt att tänka ut vilka blommor, vilken mat, få prova klänning, hitta klänning till mina tärnor och så vidare. Det var verkligen något speciellt att fixa med allt sånt. Minns speciellt en dag där jag och en kompis var på brudbukettsmässa här i stan och jag hittade min drömbukett. Just den var stor och dyr. Den var så otroligt vacker! Men efter mycket diskussioner och funderingar så kom jag fram till att det var den jag ville ha. Så jag pratade med floristen och vi gjorde den så den passade mig. 

I år så är det en helt annan planering. Nu håller vi på för fullt med att köpa in en massa saker, gör om i alla rum, anpassar vårt hem för vår lilla bebis. Spjälsängen står på plats och det blev så himla mysigt när man hade gjort i ordning allt. Det rum som ska agera två rum under några år håller vi på att plocka ur allt "onödigt" då vi har en liten kontorsdel och barnrum i den större delen. Bebisen ska ändå sova inne hos oss så i vårt sovrum har vi ställt spjälsängen. 

Det är verkligen mysigt att planera, pyssla och fixa. Ni kommer att få massor av olika bilder sen när vi kan börja med barnrummet ordentligt men än så länge är det mycket jobb kvar. Mina föräldrar har en vagga som vi ska få och den tänkte jag ha i barnrummet. Men som sagt ni kommer få se en massa bilder sen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0