Let's Dance

Ligger här i soffan och ser på Let's Dance. Alla är så fina i sina outfits och så himla duktiga. Det är verkligen inte lätt att lära sig dansa. Kan inte föreställa mig hur det är att dansa i tv inför juryn och allt. Men det får mig och tänka på vad jag lärde mig förra våren, jag bestämde mig för att lära mig dansa poledance för att överraska Tobias på bröllopsnatten.

Sagt och gjort så bestämde jag med Evah och vi började planera. Men efter ett tag upptäckte jag att det inte var bra att ha sin egen syster som tränare. Jag behövde någon som kunde piska på så att säga. En bekant till mig som jag har jobbat med har startat upp en poledance studio här i stan så jag kontaktade henne. Så jag började ta privatlektioner hos henne och det var verkligen hur kul som helst! Så jag tog lektioner och tränade hemma hos Evah, vilket var riktigt kul.

Tuff träning och vissa dagar var jag verkligen helt slut. Men jag är verkligen så himla nöjd med att jag har gjort det. Jag började som en osäker ful ankunge och slutresultatet blev en självsäker, vacker svan. På bröllopsnatten så var jag visserligen helt slut (egentligen) men jag hade taggat så grymt mycket för att genomföra dansen. Min tränare hade varit så snäll så hon hade fixat stång till hotellrummet och allt. Det var så fantastiskt roligt, härligt och underbart att få lära sig detta. Ni kan se videon här 
http://annaspilar.se/2017/august/video-bucket-list-poledance.htm

Det jag vill säga, vill du prova något? Gör det, var inte rädd. Våga följa din dröm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0