Vecka 18 - Smärta deluxe

Vecka 18, en rejäl värk i ryggen är starten på denna veckan. Den absolut värsta värk hitintills. Jag har även varit väldigt ledsen och trött. Det blev bättre när helgen kom och vi köpte spjälsäng, madrass, täcke, kudde, en duschstol till mig. Nu börjar det bli en del saker så jag får nog börja skriva upp vad vi har och vad som fattas. 

Tyvärr så fick jag kraftig magknip och en extrem huvudvärk. Men efter en god natts sömn och vila så gick det över. Sen fick vi paketet från Jollyroom. Kudden och sparbössan är verkligen så fint och det kommer bli så snyggt. Sedan fick vi besked om att bilbarnstolen har kommit. 

Annars känns det sjukt bra och det är så himla mysigt att få planera och fixa. Det känns också på något sätt som jag och Tobias har kommit varandra närmare. Han pysslar om mig när jag mår förskräckligt. Som här om dagen så låg jag i sängen, han kommer in och kollar till mig. Han tyckte att jag kändes varm ut så han hämtar termometern och kollar, när jag inte orkar med matlagning så tar han vid. Han smörjer mina fötter och är helt enkelt underbar. 

Ja en vecka där jag har mått illa, yr, trött. Nästan som början av graviditeten.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0