Vecka 19 - Ultraljud och spjälsäng

Vecka 19 börjar med en bra känsla i kropp och själ. Vi börjar med att hämta bilbarnstolen och köpte lite tillbehör till barnvagnen. Tidigare under dagen så hade jag fått besked om att skötbordet hade kommit på posten så vi hämtade det också.

Sen var vi på Rul, runtinultraljud. Bebisen växer och allt ser bra ut. Inga konstigheter eller något annat att anmärka på. När vi var klara där så köpte vi så söta bebiskläder. En liten uppsättning i blått. Sen myste vi med att Tobias smörjde in min mage och kelade med magen och bebis. Senare på kvällen kände jag de första riktiga sparkarna. Dock gick det så snabbt så Tobias hann inte känna. 

Vi har satt ihop spjälsängen och pyssla i sovrummet. Det blev så himla mysigt men det blev trångt såklart, men det kan jag ta. Var lite ovant första natten att ha det så. För övrigt så har jag bara mått bra denna veckan och inte haft särskilt ont eller något annat. Bortsett från foglossnigen då. Den kommer och går liksom skoliosvärken. Jag har verkligen myst denna veckan och varit lugn och harmonisk. 





Kommentarer
Postat av: Anonym

Kolla ni kön??

Svar: Nej, vi gjorde aldrig det. Vi vill att det blir som en överraskning. 🙂
Anna Hansen

2018-03-13 @ 21:32:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0