Besök hos mormor och morfar

Hej på er. Idag så hade Tobias speldag och jag och Lily åkte till Grums där vi hälsade på hos mormor och morfar. Alla hennes mostrar var där också. 

När vi kom dit så vaknade Lily och var vaken ett par timmar. Hon myste med lite här och där. Moster Carola fick mata Lily och Evah fick byta blöja på henne. Sen är det lek och bus en stund. Sen somnade Lily en stund precis när vår mat var klar så jag kunde äta och kort därefter vaknade hon så jag fick gå ut på promenad. På promenaden så fick vi sådan fin utsikt över Vänern och en sådan vacker himmel. Det är så himla mysigt nu när det är frost ute och det lyser adventsljus lite här och där. 

Efter promenaden så sov Lily gott och vi fikade. Jag hade med glögg, pepparkakor, ädelost, julmust till mig och Evah. Vi tände levande ljus och myste. Sen så var det dax för mat och Evah fick mata denna gången och Carola bytte blöja. Mys med morfar en stund.

Där efter så började jag förbereda för att åka hemåt. Det var en del att packa ihop och få in i bilen. Nu är vi hemma och varit ute på en promenad tillsammans med pappa. Lily sover gott och vi vilar. Sen ska hon få sin sista mat. Bjuder nu på lite bilder. 🙂













Kommentarer
Postat av: Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Hon är så härlig goa Lily :) Var så mysigt att umgås med er idag och få prata och mysa. Jag älskar er! Kram

Svar: Ja hon är verkligen härlig. 😍 Ja det var så mysigt och avslappnande att mysa med er. ❤️ Och vi älskar dig! kramar ❤️
Anna Hansen

2018-11-25 @ 23:59:54
URL: http://evahle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0