Chokladdoppade kolakakor och BVC.

Hej på er. Det är några dagar sen jag uppdaterade men jag har varit så sjukt trött och inte haft någon energi alls. Först och främst så har Lily haft några jobbiga nätter där jag har sovit 3 timmar bara. Sen PMS ovanpå det och allmänt trött. Men inatt som var så var det en bra natt. Både Lily och jag kunde sova gott. 

Vi startade dagen strax före 6 i morse och Lily fick sin mat och blöjbyte. Sen somnade hon en stund och Tobias och jag åt frukost tillsammans. När Tobias cyklade till jobbet så bakade jag kakor, tvättade och pysslade. Det blev chokladdoppade kolakakor som vi ska ha till jul. Jag testade receptet tidigare men de blev inte så bra. När det var klart så skulle Lily äta igen och efter det fick hon se på Babblarna under tiden som jag förberedde för promenad. Sen så sov hon fram till nästa mat och jag passade på att vila till tv:n. 

När Tobias kom hem från jobbet så var det dax att bege sig iväg till BVC. Där så vägde vi Lily och nu väger hon 6,945. Nästan 7 kg nu vilket känns kan jag säga. Sen fick hon vaccinationer och hon var så duktig. Först något hon skulle svälja och där är det inga problem. Hon gapar och smaskar på och när hon fick sprutorna i benen så var det inte heller några problem. Hon fick sitta i mitt knä och mysa men när det stack till så grät hon kort men slappnade av när hon fick sitta och bli kramad av mig med min tröja på sig. Att gosa med mamma under mammas tröja älskar hon. 😍 

Väl hemma så middag för mig och Tobias sen mat till Lily igen. Jag skötte hushållet nu och Tobias tog Lily. Just nu är de ute på promenad och jag vilar ryggen. Maten gick ändå fort och lätt då vi hade rester. Här kommer det lite bilder.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0