Dop för Lily

Hej på er. Idag var det dop för Lily. En härlig dag med mycket kärlek och fina minnen. Vi startade dagen med att Lily väckte oss 3.30 i natt och kunde inte somna om. Så hon fick ligga hos oss ett tag och sen när klockan var efter 4 så gick jag upp. Klockan skulle ändå ringa 4.30. Lily somnade om intill pappa och det var så mysigt att se. 😍 Vid 5 fick hon komma upp och äta mat och få ny blöja. Sen kunde hon somna så gott på nytt. Vid 7 gick Tobias upp och vi fixade här inför dagen.

Vi kom iväg sen till kyrkan och fixade det sista där. Gästerna började trilla in och alla ville gosa med Lily. Vi satte på henne dopklänning och fixade. Men mitt i allt blev hon förtvivlad och grät, hon ville sova och precis när hon hade börjat slappna av så var det dax för dopvattnet. Men när musiken kom igång så blev hon lugn igen och sen kunde gästerna fota och ha sig. 

Efter ceremonin så var det dopkaffe och tårta. Det var många som ville prata och det blev lite rörigt för mig ibland. Sen var det presentöppning och Lily fick så fina presenter. Det kommer att komma bilder senare. Nu ska vi koppla av så gott det går.Kommentarer
Postat av: Jossa

Åh jag trodde din blogg var nere för har inte gått att komma in! Mysigt med dop! Superfin tårta med!
Minns när min dotter vaknade på nätterna och inte somnade om så var hon i en utvecklingsfas. Växte både på längd, i tyngd och rent fysiskt med ljud, rörelser osv. Kan det vara så för Lily med att hon behöver ha ett mål mitt i natten för att hon utvecklas! Inte om det bara hänt en gång såklart men om det fortsätter upprepa sig!
Hon är så fin och ni verkar vara så goa och mysiga föräldrar till henne 😍

Svar: Den var nere för några dagar. Men sen öppnade jag den igen. Ja så kan det vara, oavsett så är det jobbigt när man inte kan sova. Däremot försöker vi få in bra kvällsrutin och morgonrutin vilket inte gick så bra i helgen pga olika aktiviteter. Men nu är det måndag och nya tag. 🙂 Tackar, dina ord värmer. ❤️😍
Anna Hansen

2018-11-17 @ 22:23:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0