En kvinnas intressen räknas inte

En kvinnas intressen anses inte vara viktiga, värdiga att prata om. De anses vara som löjliga och allt som en man gillar är det enda riktiga intresset. Så om en man gillar fotboll så är det intresset mycket bättre och viktigare än en kvinnas intresse för en tv-serie. Så en man kan sitta och skrika allt han kan till en fotbollsmatch och sen diskutera. Men om en kvinna skriker till en tv-serie och sen diskuterar så låter det; "vad ser du på det skräpet för? Det har inget underhållningsvärde."

Så bara för att jag är kvinna så är inte mina intressen viktiga? Så bara för att jag är kvinna som då gillar såpoperor så är mitt intresse dåligt och ovärdigt? 

I många situationer i samhället så diskuteras det fotboll, hockey och om man nu inte gillar det så är man konstig. Det finns en specifik situation som jag själv upplevt där någon sa att åka till IMAX i Stockholm för att se Star Wars inte var något utan att se en fotbollsmatch var bättre. 

Kan man inte få gilla det man vill utan att få höra massa negativt skit om allt? Låt alla få tycka om det dom tycker om och är du inte intresserad så var tyst. Du behöver inte klanka ner på andra och dit intresse är inte centrum i världen. Det finns andra människor med andra intressen, kom ihåg det.

Vill du bli respekterad för dina intressen så respektera andras intressen!




Kommentarer
Postat av: Linda

Aldrig varit med om att någon tyckt att en kvinnas intresse skulle vara mindre viktigt.

Svar: Vad bra. 🙂 Skönt att se att det är så. ❤️
Anna Hansen

2018-11-30 @ 07:05:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0