Garner och kyrkobesök

Hej på er. Idag har vi vara slitna och trötta men ändå fått en del gjort. Lily vaknade i natt och var hungrig så Tobias tog den matningen. Sen vaknade hon i morse och var orolig så jag tog henne till vår säng och där somnade hon om så gott hos mig. Tobias gick upp och åkte till jobbet. Jag och Lily åt frukost och sen satte jag i stjärnan och ljusen i granen. Tog sen en dusch och Lily höll mig sällskap. 

Sen var Lily så trött och jag tog på henne ytterkläderna och hon somnade mitt i allt. Så jag gjorde färdigt allt och la henne på balkongen där hon sov som en stock. Jag väckte henne sen för mat och blöjbyte. Tog oss en promenad till leksaksaffären och Rusta. På vägen hem så gick vi förbi garnbutiken här på Våxnäs och de har utförsäljning på hela sortimentet och 50% på alla varor. Så jag passade på att handla lite. 

Väl hemma så äter jag lite mat och Tobias hjälper mig att fixa så jag och Lily kan gå iväg till Domkyrkan. Den ligger mitt i stan och det tar en stund att gå dit då jag inte har busspengara så får det bli promenad. Det var en fin tillställning och ett tänkvärt tema. Ljusandakt för drogernas offer. Men nu är vi hemma igen. Lily har precis ätit och ligger hos pappa och myser.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0