Propaganda utställning

Hej på er. Idag väckte Lily mig vid 3.30, jag lyfte över henne i vår säng i hopp om att kunna få sova en stund till. Men tyvärr fick hon hicka och kunde inte somna om och inte jag heller. Så när klockan var 4.00 så gick jag upp då min klocka ändå skulle ringa 4.30. 

Gjorde hennes morgonrutin som är byta blöja, byta till kläder från pyjamas, tvätta händerna och ansikte, ge d-droppar. Sen är det dax för frukost. Men hon var så hungrig och trött så när hon hade ätit somnade hon fort igen. Jag satte mig med ett virkningsprojekt och gjorde färdigt det. Sen vid 7 så vaknade hon igen och var vaken och höll mig sällskap i köket där vi bakade rispuffar och fixade för dagen. Sen kom Tobias upp. Hon somnade en stund igen och sov ett tag och då passade jag på att duscha och sen vila på soffan. Tobias tog disken och fixade. När klockan var 11.30 så gick vi in till city.

Där träffade vi Annica och hennes son Oscar, vi träffades via föräldragruppen på mödravården när vi väntade barnen. Vi var till museet och tittade på två utställningar. Den ena var Propaganda risk för påverkan och den andra var Värmland i Konsten. Efter det gick vi till Zest och åt mat. Det blev en sallad med kyckling, gott men dyrt. En mycket trevlig eftermiddag. Sen bar det av hemåt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0