Tobias första fars dag

Hej på er. Igår var det första fars dag för Tobias. Jag hade planerat en hel del och fått god hjälp i planeringen. Först var det vilken mat som skulle göras och Evah hjälpte mig att komma på. Det blev kycklinggryta med vitt vin och färskost. Den är så supergod och lätt att göra och det var längesen vi åt den maträtten. Sen funderade jag på efterrätt och en nutellapaj men kände sen att jag inte orkade. Tobias uttryckte tidigare i veckan att han var sugen på chokladpudding så det fick det bli med grädde till. 

Började dagen med att jag fick sovmorgon och sen gjorde vi alla sysslor som måste fixas. När det var klart så gick Tobias och Lily ut på promenad och de fick inte komma hem förrän jag var klar. Jag tog bilen ner till Bergvik och handlade det som behövdes till allt. Sen hem och fixade med maten och alla saker. När allt var klart så hörde jag av mig till Tobias som klädde på Lily för att gå hem.

Väl hemma så åt vi och myste. Lily satt med i sin babysitter och sen fick hon ge pappa ett paket och ett kort. Vi tog lite bilder på Lily och Tobias, blev tyvärr inga bilder på maten då vi var för hungriga så det glömdes bort. Men här kommer det några bilder.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0