Bland bajsblöjor och muffins

Idag så har vi haft en riktig aktiv dag. Började med att gå upp vid 5 och tog en tidig frukost och efter den så somnade Lily gott och sov när pappa klev upp. Jag åt frukost med Tobias och sen la jag mig och vilade efter att han hade cyklat till jobbet. 

Efter vilan så blev det en andra frukost för Lily och sen lite lek och bus till Babblarna. Hon utvecklas så snabbt och idag satt hon upp helt själv i soffan en kort stund. 😍 Sen tog vi en promenad i det vackra vädret. När vi kom hem så låg hon och sov en stund och jag satt och planerade. Hon vaknade upp och var sällskapssjuk och hungrig så hon fick sitta i babysittern och så mat. Bajsade rejält och lyckades bajsa ner kläderna så jag fick slänga in dem i tvättmaskinen med en gång. 

När bajs och mat var klart så bakade vi muffins med äppelmos i och kanel ovanpå. Men Lily orkade inte med mer så jag fick lägga henne och hon somnade snabbt med sin filt och gosedjur. Jag satte mig i soffan en stund och kollade på tv. Tobias kom hem från jobbet och Lily myste lite med pappa och ville ha mer mat. Jag fixade maten och efter middagen så var Lily så trött. Hon hade inte sovit särskilt mycket och kunde inte slappna av. Vi gick ut och gick igen.

Nu sover Lily så gott och snart är det mat igen för henne. Vi ska smaka på muffinsen och se på tv. Det är ju en av våra serier på tv:n sen, Vår tid är nu. Den är verkligen bra. Nu kommer det bilder från dagen.











Kommentarer
Postat av: Helena - Mellan raderna

Ville bara säga hej! Sökte på bloggar i Karlstad o din dök upp! Vilken fin o bra blogg du har o måste säga att din bebis är lite lik min när hon var lika gammal. Nu är hon 1 år o 7 mån. Kommer kika in på din blogg med jämna mellanrum, kul att ha koll på bloggare i samma stad! :)

Svar: Hej. Vad kul att du hittade hit. 🙂 Tackar, jag ska kolla in din blogg. Ja det är kul att följa bloggare i samma stad. 🙂
Anna Hansen

2018-10-24 @ 16:01:37
URL: http://mellan-raderna.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0