Dejt med min man

Hej på er. Igår så var det en riktig mysig dag, fast alla dagar är mysiga nu med Lily. :P I alla fall så fixade vi här på morgonen och sen åkte vi till Lilys farmor och var där en stund. Sen så fick Lily vara kvar där några timmar och myste för fullt. Jag och Tobias hade planerat en dejt med middag på restaurang och sen bio. 
 
Först hos farmor så fixade vi lite och visade henne hur man skulle fixa maten osv. Sen hur Lily vill ha allt med sina saker. Sen åkte jag och Tobias hem och bytte om för dejten. Man vill ju göra sig fin för sin älskling. Vi kom iväg i alla fall och vi hade bokat bord på Fontana Di Trevi här i Karlstad. Ingen av oss har varit där innan och vilken mysig och underbar restaurang det är, mycket god mat och riktig bra service. Jag beställde en pizza som hette Cesare men eftersom jag inte äter så mycket så beställer jag alltid barnstorlek så det gjorde jag även denna gången. De bara sa, ja visst, vi kan dra av 20% på priset. Åh vilken god pizza och vilken god sås det var till, så god så jag ville ha mer av den. Det var också så mysigt att sitta där med sin man och bara mysa. Han hade också en present. Först var det ett fint kort där han hade skrivit som ett litet brev och sen hade han köpt biljetter till föreställningen Sweeny Todd i december. Han vet att jag älskar musikaler och Sweeny Todd. :D 
 
Efter maten så blev det bio och vi såg First Man med Ryan Gossling. En mycket bra film, det kommer ett eget blogginlägg om det. Det var mysigt att gå på bio igen men när filmen närmade sig slutet så började jag längta efter min tös och hem till sängen. Åker hem till farmor och hämtar Lily som sover så gott i sin vagn hos famor. Hon sov igenom hela påklädningen med ytterkläder och även hela vägen hem och även hemma en stund. Sen fick vi väcka henne för hennes sista måltid för dagen. Vi försöker att ge henne sista maten mellan 22.00-23.30 på kvällen för då klarar hon sig genom natten. Sen blev det sängen för hela familjen och det var så skönt att få lägga sig efter en underbar dag. 
 
Lite bilder från dagen...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0