Feminist möte

Hej på er. Idag så började vi dagen med en förmiddag på Bergvik jag och Lily. Vi kom ner till Bergvik lite för tidigt så vi fick sitta och vänta. Vi fick en del fixat och det kändes mysigt att ha en shoppingtur med sin tös. Jag tog lunch på Wayne's Coffee och Lily sov så gott. Satt sen och läste i boken. Tog en promenad hem från Bergvik och det var skönt. Väl hemma så blev det mat för Lily och sen kom pappa hem. 

På eftermiddagen så åkte jag in till city. Där mötte jag upp min kompis Linda och vi käkade på Burger King. Som vanligt så blev det mycket skratt, hon har så härlig humor. Sen gick vi iväg till ett möte med Vänsterpartiet där det diskuterades feminism och 8 mars. Det var riktigt roligt och spännande. Jag ser fram emot att engagera mig i politiken och feminismen mer än vad jag gjorde förr. Jag vill kunna påverka så att Lily får en bra framtid. Barnen är vår framtid och då måste vi jobba för dem. 

Nu är jag hemma, Lily sover och vi ser på tv en stund. Det har varit en härlig dag ändå men väldigt kallt. Nu känns det som att vintern är på gång. Nu kommer det lite bilder från dagen. 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0