Stickning och öppna förskolan

Hej på er. Idag har vi haft en trött dag igen, men vi var iväg till öppna förskolan i Västerstrands kyrkan. Först så tog vi en kortare promenad och sen så var det dax för öppna förskolan. Vi fick en rundvandring och det är toppenbra. Jag och Lily satte oss där de hade babygymmet och hon trivdes riktigt bra där. Hon blev hungrig där och efter maten läste vi en liten saga. Men sen blev hon trött så vi fick gå en promenad och sen hem. När vi kom hem så sov hon länge och gott. 

Det var så kul att se henne när hon låg där i deras babygym. Hon charmade alla som alltid och de som jobbade där var hur snälla som helst. Så vi kommer att gå dit fler gånger. Hon var så nyfiken på allt verkligen. Men hon blev så trött stackarn, var där ca 1 timme och 30 minuter. Det räcker ju så här i början. 

Igår så var jag till handarbetesträffen och lärde mig att sticka. Än så länge bara räta maskor men det räcker för en nybörjare.  Det var mycket trevligt och man fick många skratt. Ett mycket härligt gäng som träffas då och då. Så nu är jag inne på stickning. 

Nu kommer det lite bilder.









Kommentarer
Postat av: Helena - mellan-raderna.com

Åh västerstrands ÖF har vi aldrig varit på... Verkar bra!😀 har du varit på kroppkärrskyrkans ÖF, den är klart bäst av de jag varit på!

Svar: Ja, det var första gången som jag var där igår. :) Nej, har aldrig varit på kroppkärr.
Anna Hansen

2018-10-24 @ 19:10:09
URL: http://mellan-raderna.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0