Pride paraden och mycket äventyr

Hej. Längesen jag uppdaterade en vardagstext. Livet med Lily rullar på, det är mat, blöjbyten, massor av mys, kärlek och skratt. 

Igår så var det så underbart väder och det var också Pride här i Karlstad. Massor av roliga aktiviteter och Karlstad spelkulturförening tillsammans med Sverok ordnar Proud and nerdy på Pride festivalen. Då lånar/hyr de ett rum på biblioteket och där får man prova på olika brädspel, skapa lite olika saker mm. De går också i paraden och visar sitt stöd till HBTQ rörelsen och visar att alla är välkomna till att vara med i spelvärlden. Så vi gjorde oss iordning här hemma och tog bussen ner till stan. Det var första turen för Lily och hon somnade med en gång i princip. När vi kom fram till city så gick vi in på Subway och köpte med lite mellanmål till oss och sen gick vi ner till biblioteket. Träffade en och annan bekant på vägen så vi stannade till och pratade. 

Väl framme på biblioteket så letade vi upp vart spelkulturförening höll hus och sen satt vi där ett tag och snackade med våra vänner. Lily sov hela tiden och vaknade till endast när hon ville äta. När klockan var ca 14.00 så mötte vi upp en ny vän till mig som jag har träffat via en facebookgrupp. Det är en mammagrupp där det flesta bor i Karlstad eller med omnejd. De träffas då och då, jag var på en picknick med dem under sommaren. 

När paraden hade gått iväg så gick vi från parken och biblioteket och tog bussen hem till Lilys farmor. Där blev det god mat (som alltid) och rabarberpaj. Gick sen hem från henne och väl hemma så var det dags att mata Lily, byta blöja och natta henne. En dag fylld med nya ansikten för Lily och full av aktiviteter och solsken. 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0