6 månader sedan värkarna startade

Idag är det 6 månader sedan värkarna satte fart. Det blåste som världens storm och jag var hur trött som helst. Det blev väldigt svalt och det var väldigt skönt faktiskt. 

Jag minns att jag gick upp när Tobias gick upp, när han cyklade till jobbet så gick jag och la mig igen och sov fram till klockan var runt 11-12 tiden. Då ringde Tobias och kollade läget med mig. Sen somnade jag om igen och sov fram till han ringde mig igen efter han hade slutat jobbet somnade om en gång till efter det och vaknade när han kom hem. 

Jag låg då i sängen och hade jätteont i ryggen, var allmänt seg och hade så ont! Strömmen försvann helt plötsligt och vi vilade tillsammans då. När strömmen kom tillbaka så gick jag på toaletten och såg att det hade kommit något blött på bindan. Det var gulaktigt och konstigt. Vi ringde till förlossningen men de sa avvakta bara.

Vi fixade mysmiddag och såg på en av Harry Potter, minns inte vilken av dem. Efter filmen började värkarna bli mer och mer, värre och värre. Jag kunde inte vara still till slut utan kved mig på toaletten. Jag hade då fått byta binda extremt tätt. Vi ringde in till förlossningen men de var på väg att be oss avvakta igen men då sa jag att det var gult på bindan och det luktar inte urin. Så vi fick åka in till slut.

Ja, nu är det 6 månader sedan och jag säger bara wow. 😍 Vilken resa! Haha, med tanke på stormen så skulle namnet Ronja passa. Nåja, en dag att minnas. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0