Lek och bus med Lily

Hejsan. Idag vaknade jag och Lily tidigt (igen). Jag själv drömde mardröm och Lily var bara vaken och pratade sådär gulligt. Det kändes skönt att höra henne efter den jobbiga drömmen. Vi gick upp och lät pappa sova en stund till innan han skulle upp för dagen. 

Lily var hur hungrig som helst när frukosten stod på bordet. Hon åt med god aptit och njöt men eftersom hon hade fått lite extra ersättning under natten så åt hon ändå inte allt. Hon blev så glad när pappa kom upp och sa god morgon. Vilket härligt leende hon la upp. Sen åkte pappa till jobbet och jag och Lily fixade det sista här så att vi kunde ge oss i väg i tid. 

Hon somnade innan vi hann ut idag och hon sov så gott. Hon knölade sig till rätta i mjukliften och somnade som sagt innan vi kom ut. Väl framme på plats så var det dax för babyrytmik och hon hade superkul. Hon lekte lite med de andra barnen och var social. Vi sjöng sånger och lekte. Efteråt så var det lunch och då fick hon en fruktklämmis och hon överraskade mig med att äta den själv. Hon höll den rätt och sög och klämde helt själv. Tidigare i veckan så har jag fått hjälpa henne eftersom hon inte hade använt sådan innan. 😍 Hon såg så nöjd ut där hon satt med sin klämmis och stolt också. Precis, yes jag kan själv. 

Sen gav vi oss i väg och uträttade lite ärenden och tog bussen tillbaka hem mot Våxnäs. Det var sista träffen med föräldragruppen och Lily behövde lite ersättning innan det var dax. Så jag gör i ordning ersättning och börja mata henne. Då greppar hon flaskan själv och vill hålla den helt själv. Dock fick jag vara med och stötta lite såklart. Även då såg hon så nöjd och stolt ut. Idag var det massage igen och hon var nästan lika sprattlig som förra veckan. Men vi hann inte ut denna gången heller förrän hon sov. 

Väl hemma så lek och bus, jag kittlade henne på magen och hon skrattade så det bubblade i henne. Blev också massor av kramar och pussar, hon slängde sig om halsen på mig och gav mig världens blötaste puss. 😍 Hennes ögon glittrade så där härligt och så jollrade hon sådär härligt. Hon fick testa smaknapp där jag hade stoppat i lite banan. Det var spännande men blev fort uttråkad idag. Sen blev det sängen och nu har hon sovit ett par timmar. Jag ska också snart lägga mig. Bjuder på lite bilder.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0