Premiär för sittdelen

God kväll. Idag så har Lily och jag varit ute lite och njutit av vädret. Dock extremt halt och blött. Lily vaknade supertidigt igen och vi gick upp men vi myste först i soffan innan frukost. Det gillade hon. Mys är aldrig fel eller vad tycker ni? Frukosten blev lite stökig då hon blev så förtvivlat ledsen men jag lyckades få henne att lugna sig. Vet inte vad som orsakade det men ledsen blev hon. Efter frukost lite vila.

Sen när hon vaknade så tog vi en promenad jag och Lily och då fick hon testa sittdelen i vagnen. Hon tyckte det var superspännande men sen blev hon hungrig eftersom frukosten var så tidig så hon fick ett mellanmål, därefter blev hon trött och somnade. Hon vaknade när jag lyfte upp henne och gick in. På promenaden så hämtade vi ett paket från Stor & Liten där vi hade köpt badleksaker. Dax för lunch och idag fick hon lasagne. Hon åt med god aptit och sölade inte ett dugg idag. Andra gånger har det varit mat lite överallt, så som det ska vara med bebisar. 

Efter lunchen så lekte hon en stund och lekte sig trött, för trött med andra ord. Hon somnade i sin säng och jag gav henne ersättning. Hon vaknade till när pappa kom hem från jobbet. Då höll hon oss sällskap när vi åt middag och det blev bandspagetti och dragon kotlett. Sen tog vi oss en promenad och Lily provade sittdelen igen. Vi gick iväg till bebisbutiken och köpte en ny sorts flaska för den sorten vi har går inte att ge välling i. Väl hemma igen så blev det pyjamas för Lily och ett kvällsmål med ersättning och nu sover hon så gott. Vi väntar på att ett av våra favoritprogram ska börja, På Spåret. 

Hoppas att ni har haft en bra dag. Bjuder på dagens bilder. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0