Semlor och julmust

Hejsan. Idag har det varit en dag som varit upp och ned. Av någon anledning har jag känt mig jätteledsen och väldigt kramsjuk. Så jag och Lily har kramats mycket, likså jag och Tobias. 

Vi tog en tur till Bergvik och där köpte vi en ny overall till Lily då hon har växt ur sin. Den är så fin och hon ser så bedårande söt ut. Vi var in på Coop och köpte lite gott för kvällen. Det blev semlor och jag tog en julmust till. Väl hemma så sov Lily en stund och vi fixade middag men hon vaknade innan vi hann börja äta. Hon lekte för fullt och vi myste med att titta på henne. Hon testade gåstolen också lite och hon började att gå lite med den. 

Dax för pyjamas och kvällsmat och sen sova. Vi myste i soffan en stund och sen är det dax för Melodifestivalen. Ikväll var det rätt bra artister och låtar. Hon Margaret var bra tycker jag. Så fort programmet var slut så hör vi Lily helt förtvivlad så jag går in till henne och stackarn, hon var så tät i näsan och hade ont i magen. Hon fick lite näsdroppar, lite ersättning och så rapade hon. Då började hon slappna av efter en bra stund. Inte lätt att vara liten skrutta. 

Snart blir det natten här för oss. Tobias är trött som gick upp tidigt idag. Bjuder på dagens bilder.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0