STOPP! STANNA TIDEN!!

Oj, har det redan gått 6 månader??!! Tiden går alldeles för fort! Dagarna, timmarna, sekunderna flyger iväg. Jag säger till er alla som läser, ta vara på den här tiden med de små barnen för man får inte tiden tillbaka. Det är så himla underbart att se Lily när hon utvecklas, när hon busar, när hon leker och äter mat. Och det kärleken man får är så himla härlig och man känner sig uppskattad.

Nu har du varit hos oss i 6 månader och förgyller våra dagar med din härliga personlighet. Du hittar på nya bus hela tiden och ger oss så många skratt. Du utvecklas hela tiden och jag ser din upptäckarglädje sprudlar ut. Du vill vara med hela tiden och du vill ta del av allt vi gör. En av dina favoritaktiviteter är att bada. Att åka till badhuset är veckans höjdpunkt.

Du älskar verkligen livet och njuter varje sekund som går. Så fort det är någon sport på tv:n så tittar du, så fort du hör Babblarna så skiner du upp som en sol, så fort du vet att det är dax för mat så blir du otålig. Men som jag skrev tidigare så att bada älskar du. Nu har du upptäckt att man kan plaska så nu får vi plocka bort vissa saker ur badrummet när du badar. Det är en fröjd att se dig och livet med dig är så underbart.

Nu är du hela 6 månader och du är en riktig busunge. Något som du tycker om är när jag snosar dig i nacken eller busar dig på magen. Då kommer ditt härliga skratt fram och det bara bubblar skratt från dig. Du älskar och att kramas och pussas. Så när du märker att jag är ledsen så ger du mig en sådan go Lily kram och en riktig blöt puss. 😍

Lily, jag älskar dig!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0