Avskedsfest...

Idag så hade jag och några vänner en avskedsfest för vår kompis Anna som ska flytta till Skellefteå. När jag fick veta detta så blev jag ledsen då vi alltid har bara typ Hej ska vi hänga en stund?. Hon har alltid funnits där och bjudit på många skratt och många roliga stunder. 

Hon är en vän som jag har haft i ca 20 års tid och hon har varit en god vän. Vi har upplevt mycket tillsammans och gjort många roliga saker. En vän som många gånger har sagt roliga saker utan att tänka på det, det liksom bara kommer. En vän som har följt med mig på många aktiviteter som bågskyttetävlingar, andra utflykter och promenerader. 
Det har alltid varit god mat hemma hos henne också och mycket nytt har jag lärt mig. Många gånger har mina smaklökar dansat fram under en måltid hemma hos henne. Det bästa av allt är att jag alltid har känt mig hemma hos henne och hennes föräldrar. 

I alla fall så spelade vi lite, åt lite gott, tog en promenad och sen åt vi på Street Friends. Det blev en del skratt och en del tårar då vi alla kommer sakna henne. 

Anna, du kommer alltid vara min vän vart du än bor. När Lily är stor nog så kommer vi komma och hälsa på. 🙂



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0