Babyrytmik och shopping

Hej på er. Vilken dag det har varit! Lily vaknade tidigt och härjade i sin säng. Jag gick upp runt 6.30 och började dagen. Första dagen utan någon medicin!! Woho!! 

Lily fick gröt till frukost och med katrinplommonpurè med äpple och päron. Det tyckte hon var supergott. Sen blev det dax för att ge sig iväg. Lily somnade så gott på vägen till babyrytmiken. Väl framme så vaknade hon och var på toppenhumör. Hon busade rejält och var verkligen aktiv på alla sätt. Hon trivdes där i gruppen och hon tog för sig. Det var så härligt att se alla barnen intrigera med varandra i den mån de kan.

Efter det så hade jag och Lily några ärenden på stan. Sen när de var klara så blev det lunch i Mitt i City. Lily fick testa en sådan där klämmis med äpple och banan. Det tyckte hon var mums! Mycket lättare att ha med ute på stan än och krångla med matburkar och annat. Hon tyckte att det var roligt och hänga med mamma på stan så hon höll koll över allt! 

När vi var klara så gick vi och träffade pappa på jobbet. Men på vägen dit så somnade hon och sov så gott. Men när hon vaknade så fick hon ersättning och det gjorde gott i lilla magen. Tog oss en promenad hem och väl hemma så blev det vila för oss alla tre. 

Nu har vi ätit mat och Lily och jag slappar i soffan och Tobias diskar. Här kommer det lite bilder från dagen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0