Bloggare i Karlstad

För ett tag sedan blev jag kontaktad av en tjej som driver en blogg och hon frågade om samarbete bloggare emellan. Hon sökte efter bloggare i Karlstad med omnejd och efter hon hade mailat så var jag på hennes förslag om ett samarbete. Tyvärr så hinner jag inte läsa så många bloggar nu för tiden då jag har Lily men jag läser när jag får tiden så att säga. :)
 
Detta är en mycket härligt vardagsblogg där familjelivet står i fokus men med inslag av tankar kring samhället och hur verkligheten ser ut för en familj med barn. Att familjelivet inte är en dans på rosor, att julen inte blir som man tänkt sig, hur man får till en fin fotografering till julkortet mm. Hon tar också upp den där frågan måste man laga mat varenda dag? Och frågor om barn måste aktiveras hela tiden. 
 
Den här bloggen har blivit som en kompis för mig där jag kan läsa och känna att jag är inte ensam som mamma om det ena än det andra. Den får mig att tänka hur jag vill ha det och här så gör vi vissa saker redan. Som att laga mat varje dag, nej. Vi ser till att laga mycket mat och fryser ner och sen även äta rester. 
 
I alla fall är denna bloggen en stor inspiration för mig.
 
Klicka på bilden för att komma till bloggen. :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mellan raderna

Tack snälla gulliga du för ditt fina omnämnande! <3 :D

Svar: Varsågod 🙂 Hoppas att allt är bra. 🌸
Anna Hansen

2019-01-04 @ 15:12:38
URL: http://mellan-raderna.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0