Förkyld och hockeylördag

Hej på er. Då har Lily fått sin första förkylning, dock lätt sådan som tur är. Jag mår sämre. I alla fall så började det igår för mig när jag vaknade. Ont i halsen, hängig och trött. Lily verkade också lite småhängig och kunde inte somna på dagen. Sov bara 30 minuter åt gången, kräktes slem och var allmänt orolig. Så igår kväll fick hon alvedon innan läggdags. Sen sov hon bra hela natten. 

Idag har jag varit småhängig men Lily har varit mer pigg. Först idag så sov hon en timme på förmiddagen så jag kunde spela melodikrysset. Sen vaknade hon till och ville vara uppe, fick lunch och sen tog vi oss en promenad. 

Väl hemma så blev det mellanmål för Lily och försök till vila men hon orkade inte slappna av. Så hon fick sitta med mig och vänta på hockeyn. Kollade in skidorna lite och det var avslappnade så hon låg i mjukliften till vagnen och vilade. Jag satt intill i soffan och jösses vad hon myste. Sen kom hockeyn igång och vi såg första perioden tillsammans. Där efter ville hon sova så jag la henne i sängen och hon somnade snabbt. Sov i ca 3 timmar. Tyvärr förlorade Luleå mot Färjestad. 😕 Men såg att Frölunda vann sin match! ❤️💚❤️

När pappa kom hem så ville hon mysa och kramas. Kollade på ett avsnitt på en av våra favoritserier, Grace och Frankie. Så vi satt i soffan och kramades alla tre och nu försöker hon sova inför natten. 

Bjuder på lite bilder.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0