Överrasknings dejt

Hej på er. Igår så överraskade Tobias mig med en dejt. Han hade ordnat med barnvakt och sen så hade han planerat middag och bio. 

Dagen började med att Lily väckte oss vid 3.30 och hade feber efter vaccinationen. Vi gav henne lite mat och alvedon och sen somnade hon om så gott. Dock väckte hon oss igen runt 7 tiden och då kände vi att det ändå var dax att gå upp. Vi fixade här hemma och sen när klockan var närmare ett på dagen så åkte jag med Lily till farmor och lämnade henne där. 

När jag kommer hem så hade Tobias ordnat så vi kunde vila en stund. Det var en behövlig vila och skönt också. Sen var det dax för att åka iväg. Vi åt god pizza på Kvarnens City. Sen blev det bio, vi såg på Green Book. En mycket bra film. En mycket härlig dejt med min älskade man. Visst saknade jag Lily men vi hade fått mms från farmor och hon skrev att Lily hade somnat mitt i leken på golvet. Det är första gången som hon gör så. 

Lily somnade tidigt sen på kvällen här hemma och sov bra hela natten. Nu på morgonen så åt vi frukost tillsammans med Lily och alla åt gröt. Tobias åt havregrynsgröt, Lily åt Havre gröt från Semper och jag åt mannagrynsgröt och så snöar det utanför också. Det är så mysigt. 😍







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0