En solig dag i februari

Hej på er. Idag så myste vi i sängen innan vi gick upp för dagen. Efter frukosten så gjorde Tobias köttfärssås och jag plockade rätt. Men sen blev det stressigt och krångligt.

Vi gav oss i väg till slut till Skutberget och där var det full aktivitet. Föreningen hade våffelcafe idag och med det underbara vädret så var det många där som sprang, badade, solade, gick, grillade korv och bara umgicks. Lily fick sin lunch och sen tog vi oss en promenad så hon fick sova.  Efter promenaden så fick Lily utforska lite men hon ville bara ner till änderna i vattnet. Så vi fick stoppa henne gång på gång och vad sur hon blev.

Jag vill vara ute mer i skog och mark med Lily och låta henne upptäcka världen. Leka med kottar, bygga kojor, lära sig om naturen, kanske sen plocka svamp och njuta av naturen. Vi lever i en teknisk värld där man är mycket stillasittande och jag vill inte uppmuntra det. Som ordspråket säger, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.

Väl hemma så kokade vi pasta och åt vi middag. Och hon kissade på pottan idag. Efter middagen så diskade Tobias och jag och Lily la oss i soffan och kollade på film. Vi somnade till båda två en stund vilket var skönt. Dax för kvällen, gjorde henne i ordning för natten, välling och Bolibompa. När Lily hade somnat så spelade vi Magic The Gathering Commander. Jag hade otur och spelade lite galet dessutom så Tobias vann. Nu ska vi kolla på World on fire, vi har legat efter i den serien.

En mysig dag med härligt väder. Det var så skönt i solen och man kände verkligen hur vårkänslorna börjar komma. Sen så vacker natur ute på Skutberget med Värnen och allt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0