Guess who's back!!!

Hej. Jag har bestämt mig för att börja blogga igen. Men denna gången ska jag inte ställa några krav på mig själv utan blogga när det känns rätt.

Först kommer det en life update för mycket har hänt sedan sist.

1: Jag har bytt jobb
2: Lily har lärt sig gå
3: Lily har börjat på förskolan
4: Lily är mer och mer självständig och har kommit in i kan själv.

Ja det är bara en del av allt som har hänt. Jag har bland annat börjat cykla och simma. Vi har ju förskolan på Råtorp vilket är ca 4 km hemifrån och Tobias cyklar varje dag till jobbet. Så jag tar cykelvagnen och hämtar Lily när jag har slutat mitt arbete. Här om veckan cyklade totalt 25,7 km. När det gäller det nya arbetet så fick jag ett nytt jobb på Rusta. Mycket bra arbetsmiljö, tider och kollegor. Efter 10 år och 7 månader på Burger King så kände jag att jag var klar med den typen av arbete. Lily har ju börjat gå och klättra, hon är väldigt självständig av sig och det är bara att låta henne försöka. Hon blir så fruktansvärt arg om man inte låter henne försöka. Men hon är också väldigt nog med att plocka rätt, som att städa på kvällen eller att bära ut disken från vardagsrummet.

Hur jag tänker kring bloggandet, jag tänker som så att jag uppdaterar om min vardag, om det är någon speciell aktivitet som jag vill dela med mig av, om det är ett specifikt ämne så som feminism, politik mm.

Där emot så tänker jag att vi startar med en frågestund, den avslutas den 13/2. Så ställ en massa frågor om allt och lite till. 🙂Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0