Regnväder och regnkläder

Hej på er. Usch, vilket väder vi har fått! Riktigt ruggigt och tråkigt, jag som vill ha vår, sol och värme. Dock mysigt väder att sitta i soffan och se på film och mysa. Veckan började med vab då Lily kräktes i söndags som var. Och i torsdags så var vi till BVC och hon växer och utvecklas som hon ska. Dock så fick hon diarré vilket beror på all blomkål hon har ätit. Först en hel del hemma för att sen äta 3 tallrikar med blomkålssoppa på förskolan.

I helgen har vi vilat och tagit det rätt lugnt. Man orkar inte göra så mycket alla gånger och det är viktigt att vila också. Tog oss en promenad igår och sen myste vi tillsammans, på kvällen åt jag och Tobias lite chips och dipp, kollade på festivalen. Kul att se Drängarna och de låtarna som gick vidare var faktiskt bra. Sen så var vi så trötta, jag somnade på soffan och Tobias väckte mig efter en stund och sa, Nu går vi och lägger oss. När klockan var 23.30 så vaknade Lily till i sin säng och jag fick lägga över henne i våran säng.

Idag hade vi tvättdag och körde i tvättstugan för att få undan all tvätt. Väldigt skönt att göra så. Jag tog en kortare promenad med Lily och hon sov så gott. Dock kallt och ruggigt för att vara ute. På förmiddagen så provade vi regnkläder på Lily och stövlar. Så då gick hon till dörren och ville gå ut en stund. Tobias följde med henne ut och så fick hon gå runt och kolla läget. Så nu har hon regnkläder till förskolan också vilket är skönt. Det är väldigt mycket man måste köpa in när de små ska börja på förskolan. Dubbla uppsättningar av allt i princip.

Ja, jag har inte fått in några frågor alls på frågestunden så det kommer inte bli något med den. Men om ni vill så ställ bara frågor ändå så svarar jag på dem. Nu har vi i alla fall ätit mat, köttfärslimpa, morötter, brunsås och potatis. Lily tyckte det var Mums! Hon begärde mer och åt med god aptit. Just nu leker Lily och är med pappa i köket som står och diskar. Jag ligger i sängen och vilar en stund. Ha nu en fin kväll.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0