Vabbdag och Banoffeepaj

Hej. Igår fick jag ett samtal när jag var på jobbet och jag fick åka till förskolan och hämta Lily. Stackarn hade klämt sitt finger och vi fick åka till doktorn. Hon var så duktig hos doktorn, dock trött, hungrig och hade ont. Men det var ingen fara och vi skulle avvakta och se hur det utvecklades och än så länge har det gått bra och det ser bra ut. Vi åt sen mat på McDonalds och så fick hon en tidning med Babblarna. Måste ju pysslas om när man mår dåligt. Väl hemma så somnade hon i soffan på min mage. 😍

Så idag vabbade jag och hon har haft ont idag men ändå orkat använda handen och fingret. Det som är jobbigaste för henne är när man ska tvätta och torka av den handen, när man ska trä på en långärmad tröja för så fastnar just det fingret lite inne i tröjan. Vi har ritat idag, myst till tv:n, varit ute på promenad och sen gjorde vi Banoffeepaj. Den tyckte Lily var supergod! Hon har varit supertrött idag men skrattat och busat en del. Vi tittade på film och såg På nya äventyr med Nalle Puh.

Nu sover hon efter en dusch, välling och Bolibompa. Vi sitter och slappar lite i soffan och väntar på att klockan ska bli 20.00 för då börjar På spåret. Annars ikväll så blir det lugnt och stilla. Tobias är lite småförkyld men jag och Lily mår bra annars. Jag har dock PMS och är allmänt trött. Nåväl ha nu en fin fredagskväll. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0