Lily, min älskade dotter

Nu är du 1 år och 10 månader, du utvecklas verkligen hela tiden och jag upptäcker nya saker med sig hela tiden. Och vilken utveckling du har gjort sen du började på förskolan.

Du har bla blivit starkare i din egen vilja, en mer envis unge får man nog leta efter. Du har börjat gå på toaletten ännu mer och nu sover du i sängen utan spjälsidan. Du tar dig i och ur din säng och du har lärt sig att dricka utan lock på pipmuggen även om det är svårt ibland. När vi var ute och gungade en dag så har du börjat gunga med kroppen för att få mer fart. Du älskar att se på film och blir så exalterad när du får välja. Du har bytt favoritprogram från Babblarna till Kompisbandet. Och andra favoriter är Simon och Bing.

Något som älskar så är det att åka cykel, du skrattar så härligt när vi ska ut och cykla. När vi är ute och det är andra barn ute så är du inte rädd för att ta kontakt. Du hjälper till med tvätt, plockar iordning, du dukar bordet och du vill verkligen vara med. Du tar hand om din lilla kusin och din moster.

Jag ser så mycket glädje, kärlek, ömhet, snällhet, godhet i dig. Du är så nyfiken och vill upptäcka världen varje sekund, med dig så är det fullt ös medvetslös. Något annat som du älskar så är det musik och dans, du vill gärna dansa och njuta av musik. Du charmar alla i din närhet, familj, släkt, vänner, bekant, främlingar. 

Du är helt enkelt bäst min fina, underbara flicka! ❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0