En fantastisk fin vinterdag

Vilken fantastisk dag det har varit! Lily kom och väckte mig strax runt 4 i natt och behövde gå på toa. Sen kröp vi ner i dubbelsängen igen och sov fram till klockan var 7:50. Segade oss ur sängen och fixade frukost. Gick ut i det underbara vädret och jag fick inviga mina nya termobyxor. Dock är de för långa så jag måste fixa det. Vi åkte pulka, lekte tittut i snön, tog en promenad och sen mer pulka. Man får liksom passa på. Jag var ute i 3 timmar och sen gick jag in och började med maten. Tobias och Lily var ute ett tag till.


Efter middagen så åkte jag iväg och köpte lite nya kläder till Lily, hon behövde fler ullunderställ och lite sånt eftersom det är så kallt nu. Sen behövde jag nya vinterskor så jag hittade ett par rejäla på rea och tillsammans med ett presentkort på Bergvik så gick det bra. Väl hemma igen så har Tobias och Lily språkträning och spelade Fånga ballongerna. Jag sköljde upp de nya kläderna och fixade. Sen var det dags för kvällen. Lily var så himla trött efter den här busiga dagen.


När vi läser godnattsagan Greta Gris på Zoo så säger hon meningen Ej mä som betyder mej med. 😍 Hon sa det flera gånger också. Jag så stolt över den här underbara flickan. 😍 När vi sen släckte lampan så ville hon kramas och pussas lite innan hon skulle lägga sig tillrätta. Men jag fick vända ryggen mot henne så hon kunde kura in sig bakom min rygg och där somnade hon så gott.


En fantastisk dag med min underbara familj. ❤️ 














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0